Massa snö

Amadeus har haft en vila på ca 1,5 vecka pga is utan brodd och för hårt i marken för att kunna trava/galoppera. Men idag kom snön och även brodd så blir ut att leka i snön på troligen en pigg ponny! Syns på hela honom nu att de är kallt och han har vilat, bara lyser bushet! Fast när Amadeus busar är det att vara rädd, hoppa åt sidan och dra iväg. Fast dra iväg gör han bara när vi galopperar och vi ska förbi en "läskig" grej och då tvärstoppar han eller så ökar han, men allt är kontrollerat ;).

Idag är det mer snö än vad vi hade på hela förra vintern, bästa är att de ska vara kvar några dagar så ska försöka ta med kameran till stallet och ta några kort på min underbara ponny bus<3

Jag kommer få rida Amadeus idag, tror ja kör på sadel och hacket. För någon dag sedan var de kallt och mörk skritta vi ut ca 40 min barbacka och grimma och Amadeus var pigg. TUR att han är så himla snäll och om vi bara ska skritta så skrittar han utan att han hittar på massa andra dumheter. Lite takt blev det, men under kontroll!

Vill ha värmen tillbaka!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0