Så himla fint halsband!

Fick ett väldigt fint halsband av Eva-Lena som tack för att jag passade Nisse när dom var på semster! Det är så snyggt och kommer betyda sjukt mycket, kommer vara så himla rädd om det! Älskar det så sjukt mycket och det är ett av det finaste prylar jag fått! 
 
 
'
Amadeus fick ta en fin kvällspromenad på kvälls kvisten , han hade blivit skodd och stått inne nästan hela dagen pga. sällskap till Britesse och för att han var tvungen ;). Amadeus var svullen i benen , men vet orsaken och det är för han börjar stå inne på natten nu. 
 
Nu ska jag gå och äta, uppdaterar imrn kväll om hur flytten gick m,m :D! 

Grabben bus

Har vart hemma hos mamma på ons och tors för att hälsa på Amadeus :)
 
På onsdag var jag i stallet ca 2 h och bara borstade och borstade och myste med grabben! Gick en 10 minuter tur för att allt dam inne i stallet skulle lägga sig så jag kunde fortsätta borsta sen, när det blir ddammigt inne så lägger det sig på hästen och då blir det aldrig borta ;)!
 
På torsdag så flyttade vi honom till by för att han ska skos idag (fredag), så där står han nu två dagar och på lördag flyttar han hit till Karlstad!! Så himla skönt att ha något att göra om dagarna!
 
Han kommer blir skrittad på sön-tis och sen börjar jag trava och efter någon dag tar vi galoppen! Sen så blir det slut vilat för Amadeus!
 

Äntligen!

Idag åker jag äntligen hem till älskade Amadeus som jag saknar sååååååååhär mycket!! Ska bli underbart att få se honom , sen 1 dag och så ser jag honom på fredag igen! Sen på lördag flyttar han hit, ska bli skönt att få ett liv igen!! 
 

Ångrat mig!

Eller ångrat och ångrat var inte rätta ordet. Åker till Amadeus imorgon ist för idag, då jag och pappa ska kolla ny jacka till mig. Eftersom han var hemma från jobbet så passar det bra, även att jag slutar skolan tidigare imorgon också så kommer förhoppningsvis med ett tidigt tåg!
 
Ska kolla på mer en skinjacka, och hoppas på en huvtröja då jag äger inga och det lär behövas till vintern när kylan drar igång! Alla mina huvtröjor har jag till stallet !
 
Duktiga killen<3

Jobbat

har jobbat under helgen och stått som parkerings vakt, vilket var helt okey. Man hade ju trevligt sällskap så dagen gick runt! 
Under veckan kommer jag åka hem till min finaste vän jag har - nämligen Amadeus ;)! Då ska jag mysa extra länge, han ska fortfarande vila då han förtjänar en 1,5 veckas vila ! När han kommer tillbaka så jag skritta ut en dag, bra tempo och sen ska han sättas igång lite förskitkigt ! 
 
idag har dagen bestått av tråkig skola med vanliga tråkiga lektioner. 
 
Kommer förmodligen åka hem till Amadeus imorgon för att hälsa på honom, min fina fina kille♥ Saknar honom så otroligt mycket! Vill ha honom hos mig nuuuuu!
 
 
Han är bara för söt, han betyder så sjukt mycket♥ 

I miss you a lot my best friend!

U are my only best friend in my life and I love it ❤

Giggs

Jag är riktigt sugen på att ha Giggs, han har mer energi, som en unghäst så måste typ börja om men ändå inte lixom!
Alltså har jag tänkt att ha Amadeus hemma på lösdrift, vi har alltså plats till en lösdrift som han kan gå i, alltså hemma hos mamma har vi plats! Så funderingar finns, så kommer mamma fixa och ta hand om honom! Han ska i så fall ha sällskap. Vägrar lämna ut honom på foder eller sälja honom, han betyder för mycket att göra något sånt! Sälja kommer han aldrig göras då jag inte har något att säga något om han skulle bli en häst som byter ägare hela tiden, det vägrar jag!
Detta är tankar kanske ett år framåt, alltså när jag går i trean! Då har jag iaf tänkt ha Giggs på Lillerud, då jag kan se honom ha tråkigt x)! Finns rätt stora hagar i ena stallet (finns 3), inte många utan typ 1-5 om inte mindre.
 
Giggs har allt inte Amadeus har typ, han har mer energi, bättre steg m,m. Dock har han ett stort problem att han inte kan vara ute ensam i hagen, då han kommer han in själv och kan inte vara i stallet ensam. Giggs har inte vart helt igång på 4-5 år kanske, mamma rider då och då - aldrig på vintern, sen så rider hon lite då och då på sommaren. Alltså han vilar mest, vilket är rätt synd då han är en fin häst! Sen när jag går i trean så vill jag ha så mycket tid till kompisar som mjöligt, det kan jag inte om jag ska pendla. Då typ alla mina vänner har häst ;)!
 
Detta är bara tankar, det kanske inte blir av. Men hoppas på det för Giggs skull och lite Amadeus så han kan gå i pension ett år x).
 
Han är rätt fin!
 
Min finaste kille<3

Skolan

Sitter nu på skolan och har typ tråkigt. Ska jobba under helgen så måste på typ "möte" kl 15, så kommer inte hem så tidigt.
 
Amadeus vilar, han mår bra i hagen och slappar gärnet. Var ca 3 dagar sen jag såg honom och känns som flera veckor. Värsta att det är 1 vecka kvar tills jag ser honom igen, men åker nog hem någon dag under veckan och pysslar om honom. Han mår bra iaf, det är huvudsaken ;)!
 

Bloggpaus

Dagen har spenderas i skolstallet, vilket var skoj! Fick rycka man , tvätta ben och fixa hästarna snygga på fm och rida em :)! Red fina Hektor :))!
Kommer nu ta en liten bloggpaus, kommer inte ha något att skriva om dom närmaste dagarna! Amadeus har det gött i hagen hos Eva-Lena och ökar några kilo till innan allvaret kör igång igen för grabben ;)! Då ska han bantas ;)

12 timmar

Om ca 12 timmar sitter jag på bussen till Lillerud, ska bli lite skönt att börja och få ordning på livet igen! Fast skulle  inte tacka nej till någon vecka till! Är riktigt skönt att slippa bo på Lillerud, visst trivdes jag väldigt bra - men blev lite ensamt vissa kvällar, så jag kommer trivas bättre hos pappa :D! Dock kommer jag inte älska min nya klass... Får överleva 2 år och sen så är det slut!!!!! 
 
Amadeus red jag till fjällsjön för att bada lite grann, det gillade vi båda nog , eller mest jag ;). Jag satt på till en början men ville att han skulle simma mer än ett simtag så hoppade av och simmade bredvid litet tag, alltså inte länge då jag var nervös att Amadeus skulle sparka mig  eller något liknade men han fick simma någon meter iaf ;)! 
Han var som vanligt väldigt seg, men jag ville ha en rolig ridtur utan massa krångel så han fick gå som han ville ;). 
 
Han trivdes med det och jag var lycklig♥ Tog ett tag för mig att säga hejdå för bara en vecka, klara knappt lämna grabben, ååh vad jag kommer sakna honom- bara en vecka och 2 dagar så ser jag honom igen! 
 
Lycka♥

Mål

Jag har en del mål i mitt liv, som jag verkligen vill uppnå! 
 
1, Ska tatuera in en bild på Amadeus på min kropp på något ställe, har tankar på skulderbladet  för att där blir man inte så fort tjock om man skulle öka i vikt! Men då ser jag den nästan aldrig, andra stället är på vaden eller armen, dock kan den bli förstörd ifall jag ökar i vikt.. Han ska iallafall finnas vid min sida hela mitt liv, även om det är bara på en bild så betyder han för mycket för att bara "glömma" bort♥ Menar inte att man glömmer bort ett djur bara så, spec inte en häst! Men ni fattar vad jag menar! 
 
2, En resa med vänner till ett riktigt varmt land!
 
3, En resa där det finns regnskog , typ till Indien eller något liknade. Skulle ha varit en riktigt häftig upplevelse att se vilda tigrar/lejon m,m! En stor dröm jag hoppas kunna få uppleva, för att älskar allt som har med vilda stora kattdjur! Kan lätt sitta flera timmar i sträck för att följa ett tiger program på tv, älskar´t så otroligt mycket! Detta är något av det största jag viljat göra, som jag måste göra bara jag får ett fast jobb och tjänar egna pengar! 
 
4, En resa till New York för att shoppa kläder, hade varit så kul! 
 
Detta är något jag kommer försöka att uppnå, dock måste jag ha fast jobb med lön jag kan spara lite pengar på sidan om så jag inte behöver använda allt till hyra och mat m,m! Men jag har mina planer hur jag ska klara att fixa detta bara jag får ett jobb med en lön ;)! Längar så mycket till att kunna få tjäna egna pengar, om jag nu får jobb vill säga...
Har bara ett problem, min engelska och min hemska blygsamhet som tar över mitt liv.. Hoppas det blir lättare med åren.. 
 
En stor dröm att kunna få se i det vilda!  
 

Nytt

Har skaffat mera kategorier, så det blir lite enklare att hitta olika grejer ;)! 
 
Han är rätt så fin 

Dagens ridpass

Idag så red jag ut med mamma och Eva-Lena, vi tog till galoppbackarna som jag alltid säger. Amadeus har inte fått tagit i så mycket på hela sommaren, han kunde samla sig så sjukt mycket och öka och sen samla upp sig lika mycket igen. Bästa var att det var väldigt branta backar + långa så han får kämpa lite extra mycket! Han var riktigt duktig och kämpade på mer än bra, den känslan jag hade idag var så underbar Ååh vad han är bra min lilla grabb!
 

Dagens viktiga planer

Har inga direkt viktiga planer idag, Amadeus ska ridas ut med ev Eva-Lena, Amanda och mamma. Om inte så rider jag ut med honom själv - får bli galoppbacken i såfall.
 
Amadeus har fått slappat nu några dagar, alltså måste lite fett brännas idag ;)! 
 
Sen får han ca 1,5 vecka vila men sen drar det igång med träningar på en riktig bana. 
 
Imorgon blir det sista gången jag ser Amadeus på 1,5 vecka, ska försöka pendla någon dag för att rida min godning
Längtar så sjukt mycket till att Amadeus flyttar till nya stallet, ska bli riktigt skönt med en bana utanför stalldörren + ännu mera ridvägar :D! 
 
Fina Lilla Grå

Lite nyare

Nu har jag äntligen skaffat ny design! Eftersom jag suger på att koda så får ni ha det så här ett tag framåt :)! Jag blev ändå ganska nöjd , jag kan ju inte sånt här utan får lite hjälp på denna sida: http://www.designadinblogg.se/

Världens sämsta på att ta kort

Skulle ta lite mer fina kort, men allt blev bara suddigt. Alltså bara bortkastat med tid.. Hon tog ca 50 bilder lite mer nära, och helt serisöt blev det endast en bild som blev i fokus, det är skamligt dåligt.. Är alltså riktigt irriterad på det, eftersom jag hade på dom enklaste inställningarna men ändå funka det inte. Bilder som var lite mer ifrån, blev också ur fokus men det syns inte lika skarpt. Om mamma inte hade failat så mycket hade det blivit en hel del fina bilder, men nu är det bara trycka på radera och få försöka få bror att ta kort, dock hatar han att va med i stallet! 
 
Får ta finare igen nästa år.. 
 
Ni ser ju själva att alla bilder så sjukt dåliga. 
 
Enda bilden som blev i fokus, Amadeus är finast iaf

Bloggpaus

Tar en bloggpaus framåt några dagar. När skolan börjar har jag ingen häst , kommer därför inte ha något att skriva om....

Anmäld

Anmäld till Grums den 9/9 , startar LB:1 , dom hade ingen la! Ska försöka övertala mamma med att tävla den 15/9 och det är på Lillerud , dom hade en La:1. Vill verkligen starta en la, även om resultat blir sämst! Vi slår folk som tävlat la, dock i LB klasserna ;)! Därför tror ja att vi kommer åtminstone runt med 50-60 % ! Ska prata lite mer med mamma så hoppas ja på att kunna starta la då 😉! Skita i folket runt omkring och bara rida för ett okey resultat, känslan vet ja redan nu kommer vara typ dålig, då den alltid är det. Konstigt nog tycker ja ändå att det är så sjukt kul att tävla😊

Liten titt på nya stallet :D!

Har vart och skrivit på kontrakt på boxplatsen , så den 1 sep så flyttar Amadeus in i ett nytt stall ;)! Jag tror ja kommer stor trivas där, och att jag får bo hemma! Kolla tv utan bli störd el något sånt! Kommer nog inte sakna att bo på Lillerud iaf! (vid hösilaget står man och gör i ordning hästarna)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2032116/images/2012/pic_502e82629606ee2788000ed8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2032116/images/2012/pic_502e8263e087c3080d000f36.jpg" class="image">

Gårdagens pass

Igår hade jag tänkt att rida dressyr, det gjorde jag också. Amadeus kändes väldigt fin, såklart när underlaget suger ska han vara typ som bäst? Dock väldigt stel i höger och klara knappt gå på tygel i högervarvet, men efter lite kämpade så mjukna han där också! Dock inte alls lika mjuk som i vänster. 
Underlaget sög, red på ett gärde som jag  inte ridit på förut, såklart var det platt men i stället väldigt mjukt så han fick kämpa på extra! Red ca 20 min bara, men han hann bli lite svett :D! Galoppen prova jag men kände att  det inte skulle funka, så hoppade galoppen igår, tog lite galopp på vägen ist och han klara samla sig fint efter att ha ökat. Det har vi stora problem med, så när jag flyttar Amadeus till det nya stallet så finns det ridbana där som jag måste träna snett igenom ökningar ;)
 
Pappa har även sagt upp min boplats på Lillerud nu, vilket känns skönt! Längtar inte för  5 öre till skolan, ska bli såååååååå skönt att ta studenten om ca 2 år, får plåga mig igenom 2 år till sen så är det slut på skiten! Gött ändå att Lillerud är så slapp som den är! 
 

Snäll ponny å så

Eftersom bloggappen på telefon aldrig funkar så har ja inte kunnat uppdatera.. Igår vilade Amadeus då jag skulle bort med vänner på kvällen å ha mysigt!
Iaf igår när jag var i stallet ca 1 h och tog kort å lite sånt, så började Amadeus få tråkigt, och kom för att leka på sitt egna lilla vis, alltså bita överallt på mig, inte bita hårt utan bara lite löst för han vet att jag oftast drar bort, men så fick han tag i min hand och bet ganska löst, som tur är ju Amadeus så snäll och bara typ håller hååårt i handen men biter inte hårdare! Fick en bild när han bet i handen :

Hej!

Segt med uppdatering, men  har inte haft tid. På måndag till tisdag så sov jag hos Amanda :)! 
På måndagen så hoppade vi lite grann, Amadeus var segare än segast. Rev varje hinder typ, hoppade över någon gång då och då... Jag blev lite irriterad när han inte orkade lyfta över sina ben... Glömmer det och går vidare.. 
 
Igår så red vi för att bada med hästarna, vilket gick bra, Amadeus går i även om det inte är hans favoritgrej ;).
Sen så band vi fast hästarna i ett träd, i grimma såklart! Så vi själva kunde bada lite grann, och när vi var långt ute så märker jag att Amadeus blir stressad, och märker att Salfröjd hade kommit lös, hörde när hon sprang över bron och hem. Jag och Amanda  som var långt ute fick lite panik, mjölksyran av att simma fort kom, och väl på land kunde ja knappt springa till Amadeus, benen vek sig typ under mig. Tränad? - oja... Tog lös Amadeus, knöt ihop grimskaftet i grimman och hoppade upp (i bara trosor och bh, hade inga badkläder med mig), satte på mig det viktigaste - hjälm och skor x). Och så drog jag iväg efter att försöka hitta Salfröjd, men att komma ikapp en som fått ett riktigt bra försprång + en riktigt snabb travhäst med en häst som inte sveriges snabbaste... Aja efter typ 500 meter fatta jag att hon måste ha sprungit hem, så jag fortsatte (men hade inte lika bråttom då) såklart för att säga till Eva-Lena (Amandas mamma) att vi båda var okey! Och att det var ingen idé att vända tillbaka, så jag fortsatte i fullgalopp (läs sakta galopp) där det gick och små travade vid små nerförsbackar och skrittade nerför dom värsta.. 
 
Väl hemma så fann jag Salfröjd vid ena hagens kant och fick tag i henne, hon var nästan helt skadefri, fick lite sår i munnen pga bettet ( hon hade trampat på tyglarna, men hon satt inte fast i trädet med tyglarna utan i grimma!!) 
 
Bilar längs den stora vägen (typ 61;an?) kollade ganska bra på mig i bara trosor & bh på hästryggen.. Tur att jag har världens snällaste häst♥
 
 Älskade ponny♥

Gårdagen

Var i skillingmark till typ 3 innan vi drog hem, direkt hemma bytte jag om och drog till stallet! Jag och Amanda  tog en långritt på ca 3 h. Riktigt mysigt, red ganska sent så kom hem ca 21:10 så vi fick en fin och mysig ridtur med solnedgång! 
Hoppade av en gång för att hämta en grej vi tappat, släppte Amadeus för brukar ju alltid stå still, så förstås tog han chansen och stack... Han drog ut i en kohage (inga kor i), fanns ståltråd som är låg som man inte ser så Amadeus kunde ha gjort sig riktigt illa. Det syndes på hela honom att han visste att han gjorde fel, men ändå så gör  han dumma grejer ibland. Eller det var ju mitt fel som släppte honom från början ;).
 
Nu snart ska jag gå ut för att tvätta lite hästgrejer, ska bara kolla klart ett djurprogram om lejon!
 

Rubrik

Amadeus fick gå en försök till dressyrinriktat men eftersom vi var ute så blev det lite mer att han kollade på allt annat. Iaf annars kändes han fin, dock stark i galoppen och spec efter galoppen då drog han upp huvudet och drog iväg i full trav. Eftersom jag red med bett så ville jag inte ta tag i honom direkt, men tur att han inte gör samma sak på banan iaf!
 
Under helgen blir det ingen uppdatering då jag sticker till skillingmark imorgon mellan 13-14 och då ska jag först gå tillbaka med Nisse + plocka svamp före + rida :)! Så Amadeus vilar lördagen! 
 
Stallplatsen blir iaf  min, ska skriva ett kontrakt nästa vecka och Amadeus flyttar in 1 sep - blir  alltså utan häst 2 veckor. Dock vet jag inte om jag ska pendla under den tiden. Kan ju inte lämna min pojke bara så? Iaf så tror jag att vi kommer stor trivas där! :D! Bästa är ju med ridbana typ untaför dörren så blir mycket enklare att träna + att jag ska då försöka tömköra mera :)! 
 
Vi lämna även bort Lilla Grå idag, hon flyttar bort till Kristinehamn ! Vilket känns riktigt skönt! Dock kommer jag sakna min lilla plutt ! Men fick tid till att säga hejdå , hon var ju ändå min lilla favorit katt :)! Hon lever iaf  och kommer nog få det bra! 
Lilla grå och Kurre <3
 
Varför vi kallade Lilla grå för just Lilla Grå var för när hon föddes var hon väldigt liten och svag, vi trodde inte att hon skulle klara sig men det gjorde hon! 

Rubrik

Amadeus fick gå en försök till dressyrinriktat men eftersom vi var ute så blev det lite mer att han kollade på allt annat. Iaf annars kändes han fin, dock stark i galoppen och spec efter galoppen då drog han upp huvudet och drog iväg i full trav. Eftersom jag red med bett så ville jag inte ta tag i honom direkt, men tur att han inte gör samma sak på banan iaf!
 
Under helgen blir det ingen uppdatering då jag sticker till skillingmark imorgon mellan 13-14 och då ska jag först gå tillbaka med Nisse + plocka svamp före + rida :)! Så Amadeus vilar lördagen! 
 
Stallplatsen blir iaf  min, ska skriva ett kontrakt nästa vecka och Amadeus flyttar in 1 sep - blir  alltså utan häst 2 veckor. Dock vet jag inte om jag ska pendla under den tiden. Kan ju inte lämna min pojke bara så? Iaf så tror jag att vi kommer stor trivas där! :D! Bästa är ju med ridbana typ untaför dörren så blir mycket enklare att träna + att jag ska då försöka tömköra mera :)! 
 
Vi lämna även bort Lilla Grå idag, hon flyttar bort till Kristinehamn ! Vilket känns riktigt skönt! Dock kommer jag sakna min lilla plutt ! Men fick tid till att säga hejdå , hon var ju ändå min lilla favorit katt :)! Hon lever iaf  och kommer nog få det bra! 
Lilla grå och Kurre <3
 
Varför vi kallade Lilla grå för just Lilla Grå var för när hon föddes var hon väldigt liten och svag, vi trodde inte att hon skulle klara sig men det gjorde hon! 

Snart stallet

Har gjort en kladdkaka på morgonen som jag (utan att överdriva) ätit upp halva på ;O! Men älskar det och är så sjukt gott, men eftersom jag hade varit extremt tjock på morgonen så var jag bara tvungen att ut  och ta en springtur med Nisse, så sprang typ 30-40 i ganska friskt tempo. 
 
Snart ska jag dra till stallet för att rida Amadeus en tur, ska rida ett mer dressyrinriktat pass ute, så tar med bett och rider ute. Ska kolla om det går att rida på gräset, men kan vara ganska så blött. Får se hur vi gör. 
 
Idag åker även Nisse hem, kommer bli så trååkigt utan hund nu. Ååh jag vill verkligen ha en hund. 
 

Förmodligen

Förmodligen blir platsen min som vi kolla på idag, det gick bussar dock får ja gå en bit. Sen har jag moppen som funkar ett tag till :)! 
Bra stall, så otroligt stort! Stallet är typ nybyggt, Amadeus kan ha huvudet utanför boxen (det älskar han), hästarna har sånt hönät jag hade till Amadeus. Amadeus får även sällskap i hagen, och hagarna var tillräckligt stora för  mitt krav. Finns hovslagare + tränare i stallet så får träna! 
Dock ska vi prova denna vinter att mata med hösilage, i hyran ingår alltså endast hösilage - men i det stallet var det väldigt torrt hösilage och ska ju blanda  läänge med hö. Jag tror det kommer gå bra,  då det finns inga direkt vetenskapliga bevis på att hästar får fång av hösilage. Så vi kommer prova. Jag tror att vi kommer trivas väldigt bra! då det var så mysigt :))! 
Vi ska prata lite mer , sen så bestämmer vi!
 
Jag kommer alltså inte bo på skolan, utan hemma hos pappa :)! 

Amadeus igår

Igår red jag ut barbacka till en väg där jag visste att det fanns vattenpölar, så vi galoppera såklart i dom. Byggde lite hinder, ett hinder med liten stor blå plats grej över då han aldrig annars skulle få för sig att hoppa över massa pinnar ;).  Så första gången vi kom var det ju förstås läskigt men sen hoppa han utan några problem. 
Sen byggde jag ett litet hinder så när vi hoppade från  ena hållet så hoppa i vattenpölen :D! Var så kul, och pölen är ju ganska djup så fick lite terrängkänsla ;)! 
 
jag är förmodligen i stallet redan,  så rider vi ut även om det regnar! Vart vet jag inte, men någonstans iaf :)!
 
Sen åker jag hem för att sedan dra till Karlstad för att kolla boxplats :)! I boxplasten ingick även mockning (mån-fre), men eftersom jag vill ta hand om min egna häst helt själv så kommer jag att mocka åt honom själv ändå! Får inte den riktiga "har egen häst" känsla om någon annan ska mocka åt mig så mycket.. Då jag älskar att ta hand om Amadeus helt själv! Får bara hoppas att stallet har stora bra hagar, ut tidigt på helg och vardag! 
 
Jag vägrar ha påLillerud, då jag vägrar se Amadeus bara stå och hänga, leta efter mat som inte finns, det plågar mig mer att ha honom på skolan och se  honom typ hela tiden av att han bara står och hänger - dag in och och dag ut- oj vilket bra hästliv.. Då träffar jag honom någon timme mindre men vet ist att han trivs bra och står inte och hänger - dag in och dag ut. 
 
Lycka av att träffa Amadeus varje dag, är den lycka om får mig att le - varje dag♥ 

känslan

Att aldrig mer få se, höra, krama om honom är hemsk, eller aldrig mer få försöka få tag i honom när han vill iväg, aldrig mer hälsa på honom, aldrig mer säga hejdå! 
Han finns nu i himlen av en tragisk olycka nere vid vägen, han skulle springa hem över 61;an och där kom det en bil
...
Han finns som minne på kort och i huvudet♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kurre- Jag älskar & saknar dig så otroligt mycket♥ 
 
 

Ännu ett stall

Stallet vi var och kollade på i helgas var för långt bort så blir inget med det. Men ist fann vi ett annat som förhoppningsvis är närmare och bra och stora hagar! Alla insläpp ingår , så slipper morgonjourer iaf ;)! Men vet inte ifall det blir något då det var många som hört av sig, men vi ska åka och kolla på det idag (klockan är ju över tolv) vid 19, så får ta en långpromenad med Nisse på möran och rida efter det ;)! Blir så sugen på hund nu när jag haft Nisse! Mer om imrn, då jag kommer starta datorn och blir lättare att skriva ;)!

Bästa killen <3

Ut på tur i skur med världens bästa kille <3 finns inget bättre än en barbacka tur i grimma + regn när man är ledsen <3 Amadeus är bäst<3

Passar hund

Passar hunden Nisse , riktigt kul så det känns som att ha en egen hund! Nu på morgonen var jag ut ca 2 h med honom,'sen ska han med till stallet och sen tar vi en till promenad ikväll sen :))! Så han får sova gott inatt! Amadeus har jag ridit ut på varje dag och han njuter av livet som häst! Finaste Kurre<3

RIP finaste Kurre<3

Världens finaste Kurre försvann upp till himmlen idag<3 Älskade underbara katt<3

Hos pappa

Sitter hos pappa så kan slänga in ett inlägg!
 
Amadeus vilar idag då jag inte hinner rida, för åkte och kolla på stall imorse vilket verka vara superbra! Dock lite långt bort, så får se hur de blir med det. Sen är jag hos pappa till halv 6 och sen åker tåget mot Arvika och sen hem t mamma fixa mig och sedan till Arvika igen för att gå på hamnfesten som har varit riktigt roligt och kommer nog bli lite extra kul ikväll! 
 
Finaste killen!

Bloggpaus

tar en bloggpaus några dagar framöver! Helgen kommer spenderas med hästar och hamnfesten på kvällen med skönt häng! Amadeus går som vanligt-uteritter efter uteritter ;)! Gött för grabben! Tränar mycket ute är fooort fram men lika foooort tillbaka, det klarar han -fattas bara att klara inne på banan ;)! Även att han ska gå framåt och inte sega sig som vi båda är experter på. Red Giggs idag, han var coool lugn av att vara själv ute-inte ett enda gnägg! Snart börjar skolan och jag lääängtar inte dit! För det första såå är jag sååå skoltrött (tur ändå, Lillerud är ganska slappt) , för det andra vet jag inte hur jag gör med Amadeus och för det tredje tidig morgon varje dag typ... Nej jag hatar att det är lite dagar kvar tills skolan börjar igen! Men lite bra är ju att träffa dom underbara vännerna<3 Hörs om ett par dagar! :)!

Texten?

Texten till förra inlägget är borta? Resultatet blev 64% ! Han var fin på framridningen, men dog inte förens 30 meter efter första halten ;)! Galoppen hade ingen energi och han bröt av för tidigt i mellangaloppen.. Han "orkade" inte... Kollade på filmen och det såg inte direkt bra ut, utan lite loj, lite låg lite allmänt seg ;)! Sen red jag ju inte tillräckligt bra för att få upp honom i nacken ;)! Men fick ett + för galoppen som slutkommentar och det gillas alltid ;)! Vi tar igen på nästa tävling som blir första september , då blir det ev start i la :)! Får se hur han är , måste börja ge honom kraft innan iaf och låta honom stå inne ifall det blir en start :)! Ska även prova ta två klasser- första i år jag tar 2 klasser isf :)!

RSS 2.0