Blir ingen ny blogg bara en ny kategori

Blir ingen ny blogg då det det kändes onödigt, istället blir det en ny kategori som heter Emy. 
Idag kom hon, så himla söt och fin, hon var stressad till en början men lugnade sig ganska snabbt. 
Lite information, vet inte riktigt om det stämmer 100% men ganska nära iallafall, hon är rädd för allt, hastiga rörelser, konstiga ljud, livrädd om huvudet, har man fått av grimman går det inte att få den på igen, så hon måste ha grimma på sig även i boxen. Något som verkligen måste tränas på, varje dag, hela tiden. Mulen går bra, men öronen är katastrof att röra.. Hon är 5 år och bara sutten på, vilat nu typ 1år, är inte riktigt säker dock, så ska börja om från början. 
Höpåsar är hon totalt livrädd för, kastar man in hö't så klättrar hon på väggarna. Har verkligen fått en utmaning nu.  Kameran åker med och mamma ska ta massa kort/filmer. 
 
Imorgon åker vi upp och släpper ut henne, sen åker vi dit ikväll igen för att pyssla om henne, kommer släppa henne i ridhuset och sen träna mycket med huvudet. 
 
Amadeus gick en ca 30 min tur ut i skogen idag, han har vart svullen i benen nu några dagar. Tror att det kan bero på foderbytet, han är ju inte halt och inte jätte svullen. Så går svullnaden liiite ner efter han rört på sig. 
 
Bilder på Emy kommer imorgon, just för tillfället kommer jag nog endast uppdatera om Emy, för Amadeus rids ut och gör inget märkvärdigt. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0