Tavla 2

Här är den andra tavlan jag fick, bilderna har jag skrivit ut själv :D Bilderna blev av bra kvalité dessutom :)! Så himla glad av att ja fick en liten miniskrivare!

En julklapp till

En till underbar julklapp som kommer komma användas en del! Det är en mini utskrivare, typ 10cm*15cm kort! Så nu har jag en egen liten utskrivare :D!! Så himla nöjd över julen och jag fick några grejer jag önskade, men även andra grejer som jag inte ens tänkt tanken på som jag egentligen behöver mest! 
Sen fick jag andra prytelgrejer, som en jätte finnfotoram, termoridbyxor , ca 3 kg :o!!!!! Godis!!!!! Och lite till :)! 
 
Tack underbara familj för en otroligt rolig julafton och en mysig, underbar dag under juldagen❤ 
Jag älskar er mamma , pappa, bror och Amadeus❤ 
 
Du. Är. Bäst. 

Finaste julklappen❤

Tavlan på 70cm*100cm! Så himla fin❤

Bilder

Jag tog lite bilder för någon vecka sen som jag tänkte bjuda på :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar dig, Brunnbys Amadeus
 
 

Snart julafton

Idag är det bara 2 dagar kvar till jul! Då ska jag äta massa mat, öppna packet och såklart äta massa godis :D! 
Jag vet att jag kommer få en stor tavla , 70cm*100cm, valde den största som gick att ta och hoppas resultet blir bra! 
Idag ska Amadeus få trava igen, och imorgon får han vila då jag ska hålla på hemma, fast kan testa lite trickträning ist :). 
Igår så red vi ut ca 1 h , och så red vi runt på gärdena vilket var så skoj tyckte vi båda, och han trava på som bara den :O 
Det är så bra när det är skara för då måste Amadeus verkligen lyfta sina klena ben! 
 
Min fina gravida pojke❤

JULLOV

Nu har jag äntligen fått jullov, våran klass fick en dag extra ledigt pga vi hade praktik när alla andra på skolan hade en studiedag så då fick vi ta ut den idag istället.  
 
Mitt lov kommer att spendras med
*Kolla film
*Kolla tv
*Tillbringa extra tid med Amadeus
*Äta godis
*Ha tråkigt
*Sova
Så kommer mitt lov se ut, vilket kommer bli skönt att ta det lungt och ha de gott utan massa problem ! 
 
Amadeus har skrittas 2 dagar och imrn börjar vi trava i 2 dagar och sen kör vi galopp! 
 
Idag var han roligt pigg och började trava helt utan förvarning och ville gärna inte stoppa. Längtar så mycket tills jag kan galoppera på gärdet med snö och hoppas på att någon (pappa) kan ta kort, om han vågar offra lite fingrar som blir kalla ;). 
 
Saknar mina fina gullepluttar<3 Men båda har det bra, vilket är det viktigaste! 
 
 
 

Amadeus nya skor

Idag får min bäbis nya skor, och han får snösulor.
Han har haft lite vila nu, är lite lat för att rida just nu.. Har ju inget mål...Men när jullovet drar igång så ska han sättas igång, jag ska rida med dressyr så han får tillbaka musklerna och han får går ner några kilo. Han måste få extra protien (vårt hösilage har jätte dåliga protienhalter), han ska vila 1-2 gånger vecka. Han ska ut på lösdrift någon i hans liv, om a 1,5 år hoppas jag att han står på lösdrift. Varje dag har jag så himla dåligt samvete av att sätta honom i boxen. Han trivs bättre utomhus och är mycket gladare.
Vi ska träna mer trickträning. Vi ska ha mer roligt ihop.
 
Amadeus var så himla stressad igår, han gnägga en gång, sprang runt i boxen som en tok- även när han hade fått mat. Jag försökte lugna ner honom, vilket såklart inte gick. Jag tog ut honom från stallet och där blåste han upp sig och ville inte tillbaka in i stallet utan var tvungen att få hjälp. Väl inne i stallet igen så lugnade han sig och vi kunde gå ut i hagen.. Undrar varför han spelade upp sig så himla mkt, det är inte Amadeus.
Nu börjar min lektion så hejdå! Så hörs vi om några dagar/veckor igen :)!
 
<3

Amadeus nya skor

Trickträning

Har vart på hööks å köpt en klicker för å träna Amadeus! Han tänker bara på godis när ja försöker träna lite trick , och då gör han "alla" trick på en å samma gång.. Så nu kör vi på klicker och godis ibland ;).
Vill verkligen få lära honom massa trick, även kunna rida i halsring m,m :)!

Helg!

I tordags red ja ut på en lat Amadeus, jag som hade trott att han var pigg. Men inte, så tog sadeln i onödan. Han fick galoppera en hel del och blev lite svett ;). Vi började kl 1 på torsdag så hann rida på morgonen och stack till skolan för en lektion och sen satt jag där och pluggade någon timma. 
Igår var han mkt piggare, då såklart satt jag barbacka.. Fast jag klarade mig utan att ramla av. Han är så himla rolig och drar iväg direkt jag kortat tyglarna, hängder sig i och börjar trava, fort också.
 
Idag tar jag med kameran så bjuder på lite kort, skulle vart kul om Amadeus och hans kompis kunde leka lite så jag fick lite roliga bilder, men Amadeus är så sur och går oftast därifrån istället..

Så blir lite bilder idag :), Så nu måste jag dra till stallet och mysa lite extra med Amadeus då jag vart lite snål med det denna vecka ;/.
 

Broddad och klar

hann aldrig rida igår, för tog mycket längre tid när ja broddade honom, längre än vad jag hade trott. Tog ca 50 min , med en häst som vägrar hjälpa till och lägger mkt tygn på mig.. Bakhovarna var värst. 2 gånger var det som om han skulle lägga sig ner. 
 
Idag blir det ist att rida ut, nu på morgonen, börjar vid ett i skolan , så rider på morgonen och så kan stanna på skolan och fixa lite arbetet (klarar inte jobba hemifrån, kollar hellre på tv). 
Amadeus är riktigt pigg, så ska bli spännande att rida på honom idag... 

Massa snö

Amadeus har haft en vila på ca 1,5 vecka pga is utan brodd och för hårt i marken för att kunna trava/galoppera. Men idag kom snön och även brodd så blir ut att leka i snön på troligen en pigg ponny! Syns på hela honom nu att de är kallt och han har vilat, bara lyser bushet! Fast när Amadeus busar är det att vara rädd, hoppa åt sidan och dra iväg. Fast dra iväg gör han bara när vi galopperar och vi ska förbi en "läskig" grej och då tvärstoppar han eller så ökar han, men allt är kontrollerat ;).

Idag är det mer snö än vad vi hade på hela förra vintern, bästa är att de ska vara kvar några dagar så ska försöka ta med kameran till stallet och ta några kort på min underbara ponny bus<3

Jag kommer få rida Amadeus idag, tror ja kör på sadel och hacket. För någon dag sedan var de kallt och mörk skritta vi ut ca 40 min barbacka och grimma och Amadeus var pigg. TUR att han är så himla snäll och om vi bara ska skritta så skrittar han utan att han hittar på massa andra dumheter. Lite takt blev det, men under kontroll!

Vill ha värmen tillbaka!

Hos mamma

Är hos mamma och slappar, under dagen kommer vi åka till Amadeus för att fixa där :). kanske mamma kan vara snäll och ta lite korta. Men tror inte att de kommer hända, mamma hatar nämligen att ta kort! 
 
Amadeus har vilat hela veckan pga ömmat vid tryck på ryggen, så ist har vi jobbat från marken. Det går bra, men får lite dåligt samvete med att gå på banan, då vi båda vill ut i skogen. Helt klart det bästa Amadeus vet är att vara ute i skogen, han älskar de! 
Så ska kanske mamma kan ta kort när jag tömkör :D! Måste tjata på henne , för villl se hur han går, för när jag tömkör måste jag gå bakom för annars går det inte.. Jag tömkör i grimma så han inte ska bli ryckt i munnen när jag springer bakom, försöker hålla händerna så stilla som möjligt men ibland är de svårt ;). 
 
så inget roligt händer, på våran front. Orkar inte uppdatera för har inget intressant att komma med. Amadeus går ute i hagen med sin kompis , leker, äter ur samma höhög - dom trivs ihop! Han vilar, rids ut och har allmänt en lång vila från träning. Jag har motivation till att träna, men vill träna för en tränare och där är problemet, vi har ingen att träna för, pappa kan inte köra med sin bil och mamma kan inte åka från åmot för att köra mig! Så det går lite dåligt nu för oss, men vi har kul och det är ju de viktigste :)). 
RSS 2.0