Sitter hos jossa

Är inne på Jossas rum och väntar med att hon har duschat klart :). Sen ska vi gå ner till ridhuset och kolla när dom rider. Samtidigt som vi kollar förhör vi varann på läxan :).

Kan ju berätta lite kort om dagens ridpass.
Red inte dressyr, utan red ut med lite mer dressyr inriktat. Han kändes fin, dock hade jag hacket på så.. Så han fick trava och galoppera i väldigt lång och låg form idag :). Han var lite tittig och så, red på sandvägen och gick in i skogen efter ett tag. Liten bit så var det gräsväg, skit fint! Så byggde lite hinder och hoppade, blev typ ett galopp språng och sedan ett stunds x). Tre hinder byggde jag då, inte högt bara så han fick hoppa med baken inte med framhovarna som han brukar göra. Alltså han blir framtung x)
 Iaf så tyckte både jag och Amadeus de va sjukt kul, tråkigt bara att han inte har de suget inne som ute. Men de e ju såå sjukt mycket roligare att hoppa ute än inne ;).

Han har ju fått en mycket bättre galopp, han blir inte framtung direkt längre (typsikt nog endast när man ska typ hoppa på banan) utan han tar upp huvudet och får helt enkelt bättre galopp, mer hoppgalopp lixom x).

Träna iaf sjukt mycket galopp fattningar, nästan alla fattningar var ja nöjd med förutom i början då han trodde han fick springa in i galoppen, han har ju typ fått gjort typ hela tiden ;). Avbrotten är ju inte alls nöjd med, några enstaka då han bröt av mjukt och blev inte stark och inte heller drog upp huvudet :).

Nej nu kom Jossa så nu ska vi dra mot ridhuset ;)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0