Hubertusritt

Hubertus ritten var skit kul! vi red i ungefär 1,5h. När vi börja trava var Amadeus skit pigg och ville inte trava och bara galoppera , sen nästa gång vi traava så var han under kontroll och vi kom ganska lååångt efter x) Hoppade kanske hoppade kanske åtta skutt av ungerfär 15 st x) Då vi vände och hoppa tillbaka på samma hinder, Amadeus tyckte nästan att ala hinder var farliga och sprang förbi, han hoppade iaf höbalar (fast sprang förbi första gången)  sockerbitar, typ blomkrukor (sånna man har vid dressyrtävingar typ) och vatten mattan (som låg platt på baken utan något över) men han vägra första gången så gjorde en stor volt (hindret var på åkern) och kom igen!
Först så red vi på en grus väg, sen vände vi och i slutet red vi på en åker x) DÄr skulle även räven finnas, Martine och hästen Sham fann räven först, så ett stort grattis till dig!
Sen inne i skogen vi leta typ eller ja lite svårt och förklara, men där låg det ett råddjur som alla ville se x) MEn asså den låg sjukt nära och med alla hästar och människor som pratade så flydde den inte :S Så jag tror att den var skadad ): Men det var sååå jävla kul!! Alla fick diplom och en rosett, sen var det ett STORT äre varv runt hela åkern, Amadeus var hur lugn som hällst och bockade inte en enda gång! Därimot andra gjorde ;) hihi! O imrn är det Hoppträning vid 15:00 :D Var jättelänge sen jag hoppade, sista gången var då jag ramla av, tror ja? x)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0